top of page
nedladdning.png

ALDRIG ENSAM SHOW

EN FÖRESTÄLLNING SOM RÄDDAR LIV

Trelleborg
- DALABADET-

27 Juni
2023 -

GRATIS

AE_Show_Hemsida_1440_x_435.jpg

Charlie Eriksson är prisbelönt entreprenör och grundare av projektet Aldrig Ensam. Axel Schylström är en av Sveriges främsta artister. I Aldrig Ensam Show lyfter de tillsammans på locket till psykisk ohälsa, något av det mest tabubelagda som finns. De får det komplicerade ämnet att bli enkelt och hanterbart och ger konkreta verktyg som kan rädda liv.
 

Under föreställningen berättar Charlie Eriksson om sina personliga erfarenheter av psykisk ohälsa, om självmordsförsöket som ledde till vård i respirator och om sin väg tillbaka till livet igen. Axel Schylström, som också lidit av psykisk ohälsa, lämnar ingen oberörd genom när han delar med sig av sin historia kring olyckan som nästan kostade honom livet och vägen tillbaka. Charlies och Axels gripande, men trots allt hoppfulla historier, och den känslosamma musiken skapar en stämning som trollbinder och ger minnen för livet.
 

Totalt gästade tusentals personer showen som lockade både till skratt och tårar under sin Sverigeturné som pågick under hösten 2022.

Tack för ditt mail.

ANMÄLD DIG

27 Juni
2023 -

19:00
START -

GRATIS
PRIS -

bottom of page