top of page
BFF_2023_Logo_C_NEG.png

20 000 m2
Eventområde

23
Akter

3
Dagar

5
Olika Barer

DATUM

29 Juni - 1 Juli
2023 -

SÄKRA DINA BILJETTEER IDAG

FESTIVALPROGRAM

VÅR LINE UP

NEDAN SER DU ETT PAR AV VÅRA
HITTILLS SLÄPTA ARTISTER

Den 30/6 kommer jag, Dj Large, Julimar Santos och Esther Kirabo till South Beach Festival där vi kommer bjuda på en grym show och inviga sommaren på bästa sätt! Ser fram emot min första spelning i Trelleborg på väldigt länge, hoppas vi ses där.

30 JUNI

IMG-5375.PNG

Den 2/7 välkomnar vi Molly, Holly & Polly till South Beach Festival. Detta är en akt ni inte vill missa. Ta fram ditt inre Dolly-fan och boka in den 1 juli. Vi hoppas att se just dig på första raden.

1 JULI

IMG-5378.PNG

Damer och herrar – WRECK OF BLUES! Den 1 juli ser ni trion Wreck of Blues på sommarens sydligaste festival. Se till knö in er bland folkmassan framför scenen! 
Vi ses i sommar.

30 JUNI

IMG-5376.PNG

Håll i hatten, här blir det Metal! Den 1 juli intar Art Nation scenen på South Beach Festival. Känn pulsen. Känn atmosvären. Vi ses i dimman.
Vi välkomnar Art Nation. 

30 JUNI

IMG-5377.PNG

För andra året i rad intar Wrethov's Bryan Adams Tribute South Beach Festival. Detta är en akt ni absolut inte vill missa. Den 1 juli kan ni räkna med riktigt håll i gång. Vi ses i folkhavet! Vi ses sommaren 2023.

1 JULI

IMG-5374.PNG

Som vi längtar. Vår allas Hanna Ferm intar scenen och folkhavet jublar! Se till att vara i god tid den 1 juli. Detta är en akt som ni inte vill missa.  

1 JULI

IMG-5463.JPG

Ös på South Beach Festival. Inta första parkett, här lovas det rock som aldrig förr! Den 30 juni kan ni räkna med riktigt håll i gång. Vi ses i folkhavet! Vi ses sommaren 2023.

30 JUNI

IMG-5462.JPG

FLER ARTISTER? 
ABSOLUT. 

NEDRÄKNING TILL NÄSTA ARTISTSLÄPP.

Shhh...
Hör du? Vinden sveper genom palmens torra blad. Vågorna masserar den vita sanden som pyntar Dalabadet. Solen skiner och South Beach Festival öppnar dörrarna till en musikfestival med rätt vibes.  

Känslan ni får här är härlig och skön strandkänsla där ni umgås med era vänner och njuter av god mat och dryck från våra fem olika barer. Vin, Öl, Champange, Gin och drinkar - Vi har något för alla. Och självklart erbjuder vi ett stort utbud av mat på området.

Musiken börjar spela och du vet att du är på helt rätt plats.
20 Artister. 6 Dagar. Välkommen till South Beach Festival 2022. 

bottom of page